Hohhoi. Ei nyt mitenkään loistokkaasti ole nämä ekan viikon ekat päivät lähteneet liikkeelle, kumpanakaan päivänä en ole kerinnyt liiemmin liikuntaa harrastaa. Tänään sentään aamuvenyttelyt pitkän kaavan kautta ja lastenhoitohommissa tuli oltua ulkona pari tuntia kaksivuotiaan perässä pamppailemassa...

Syömiset on mennyt suht ok. Kalorivajetavoitteet ei ole ihan täyttyneet mut pienin askelin kai on edettävä jos jotain pitkäaikaista haluaa. Eka tavoite tässä projektissa on ollut lisätä kasvisten syöntiä, toinen korvata napostelu hedelmillä ja marjoilla. Kolmantena voisi alkaa kiinnittää huomiota rasvan laatuun. Ruoanvalmistuksessa käytän öljyä, mutta aivan liian rasvaisia juustoja me syödään (hinta ollut meidän köyhälikköjen perheessä se ratkaiseva, josko nyt oisi jo varaa keventääkin..). Mut muuten en nyt keksi mitään mistä voisi keventää. Ruoan määrät ja se laatu lähinnä. Ja liikunnan lisääminen. Ajan löytäminen..

Mut ei nyt sen kummempia. Alkuun on päästy ja tästä jatketaan. Sinnikkyydellä ja hiljakseen. Kiire ei ole, kun tarkoitus on tehdä elämänkestoisia muutoksia.