Tällä viikolla olen syönyt siis lähinnä Nutrilett-tuotteita (heh, kuulostan ihan siltä tärähtäneeltä äijältä Ruuvit löysällä-sarjasta "tällä viikolla olen syönyt lähinnä autonrenkaita"), tosin en niin orjallisesti kuin ohjeissa käsketään. Laskin, että pelkillä pussipöperöillä energiansaanti jää alle 1000 kcal, eli syön niiden lisäksi aamupala- ja lounasleivät normaalein päällystein, lounas-pastan kera kasviksia kypsennettynä ja raakana, sekä aamu ja iltakahvit. Sekä hedelmiä ja riisikakkua. Eilinen meni ainakin ihan hyvin, vaikkakin illalla sorruin syömään muutaman letun kun sellaisia poikaystävän kanssa paistettiin. Mutta että vain kaksi, en siis viittä tai kuutta. Jotain edistystä!

Eilen kerkesin myös lenkille, kävin ihanassa sumuisessa säässä puolen tunnin lenkin, sillä välin kun ihana mieheni laittoi ruokaa (tosin ihan oikein, että laittaa omat ruokansa, koska tällä viikolla mie syön vain noita pussituotteita). Tänään on kanssa ihana sumuinen ilma, joten kohta loikin lenkille.

En voi kyllä kehua, että nuo Nutrilett-tuotteet hirveitä herkkuja olisi. Pirtelöt on ylimakeita jopa miun makuun. Patukoita en vielä ole maistanut, mutta niiden luulisin olevan ihan ok. Pussipasta oli eilen ihan ok, ruokaisuutta sain siihen lisää kun keitin sekaan parsakaalia. Tänään voisin lisätä tomaattipastaan porkkanaa. Nam nam. Uskon, että tästä viikosta ainakin jotain hyötyä on, oppii nauttimaan kasviksista ainakin eri tavalla. Eteenpäin siis ihmisen mieli, pikku askelin.