Nutrilett-viikko sitten oli ja meni, ja täytyy tunnustaa ettei tullut kaikkia pusseja syötyä. Yhtään ainutta lientä en edes maistanut ja pastatkin alkoi jo tyrkkimään niin, että eilen oli raahattava jo ukkokulta kebabille. No, joskus täytyy irrotella, jotta jaksaa taas viikon tsempata. En tiedä miten väärä ajatus tuo on, elää viikot kurinalaisesti ja sitten viikonloput kuin pellossa, mutta hällä väliä, jos tulosta syntyy.

Tänään olisi sitten tulossa sukulaisia kylään, saa nähdä miten itsekuri lipsuu kahvipöydässä, etenkin kun kuulemma tuliaisina on itseleivottuja korvapuusteja. Nam nam :)) Paikallisessa ravintelissa käydään varmaan syömässä, toivottavasti listalla olisi jotain hyvää kalaa. Mie kun olen hulluna erityisesti loheen, ja se kun on vielä terveellinenkin herkku. Vaikka en missään nimessä vegaani olekaan, niin sellainen rehellinen lihanhimo iskee harvoin, eilenkin lähinnä oli himo johonkin "oikeaan, rasvaiseen & epäterveelliseen pöperöön", jotka määritelmät kepsu hyvin täyttää.

Paino pysyy uskollisesti laskusuunnassa, maanantaina taas punnitus, katsotaan mitä vaaka sanoo. Mittanauhan mukaan senttäjä olisi kadonnut yksi, mutta suurin piirtein noin ne miulla meneekin eli 1 kg = 1 cm.

Asiasta aasinsiltaan. On ihan törkeää, miten kokomerkinnät saattavat vaihdella, en yhtään ihmettele vaikka normaalipainoiset ihmiset pitäisivät itseään lihavina, koska eivät mahdu enää kokoon x johon ovat mahtuneet aina ennen. Itselle ainakin teki tiukkaa raahata sovituskoppiin kokoa 52 olevat farkut (jotka sitten lähtivät mukaankin), kun ennen näissä samoissa kiloissa olen mahtunut kokoon 46-50. Ja omasta mielestäni olen tällä hetkellä timmimmässä kunnossa kuin viimeeksi näissä kiloissa ollessani. mut tiedä häntä, ihminen on hyvä huijaamaan itseään.

Torstaina kävin body pumpissa elämäni ekaa kertaa, ja voi piip kun vieläkin tekee vaikeaa kävellä, istua tai nousta ylös. Syytän tästä jumpan ohjaajaa, joka ei neuvonut tarpeeksi ekakertalaisia. Tuli tehtyä jumpan raskain osa (kyykyt) liian isoilla painoilla. Toivotaan, että tää kipu joskus helpottaa... Mut lajihan oli kiva, tosin näillä kiloilla ehkä hieman riskialtis polville ja nilkoille. Mut ehkä joskus uudelleen, kunhan selviän näistä kivuista...

Ulkona olisi upea ulkoilukeli, pitänee harkita kykenisikö lähtemään pienelle kävelylle.. Vaikkapa hautausmaalle pyhäinpäivän kunniaksi.