Ja ensimmäiset pikkujoulut on takana. Toki kalorit menivät melko lailla yli, lähinnä kiitos alkkomahoolien. Alkoholi on laihduttajan vihollinen, mutta mutta.. Tuskaa tuottaa kun yrittää laskeskella myös ns. mässypäivien kalorit suht tarkkaan, ja lukemat on hurjia. Positiivista on kuitenkin, että hieman pienentyneeseen pötsiin ei niin paljoa enää mahdukkaan.

Niin ja btw, ensimmäinen viiden kilon satsi saavutettu, ja tukassa on siitä palkitona uusi väri! Tuntuu aika hurjalta, että olen nyt noin kuukauden tarkkaillut syömisiäni ja -5 kg on tuloksena. Ja miten pienillä muutoksilla se onkaan lähtenyt. Joskus kai palasten pitää vaan loksahtaa paikoilleen, että tuloksia syntyy. Totta kai realiteetti on, että koko laihdutuksen ajan kilot ei voi tippua näin näpsäkästi, mutta motivoi tuo kummasti kun 1/6 tavoitteesta on saavutettu. Josko kesään mennessä oltaisiin uudella kymmenluvulla painon suhteen...

Liikunta on tällä hetkellä vähän nihkeää, jää lähinnä hyötyliikuntaan ja kotijumppiin. Niin ja uimassa tulee käytyä satunnaisesti. Enemmän jos saisi liikuttua niin ei tarvitsisi niin nihilistisesti kytätä ruokia. Lumetkin sulivat pois, mutta maa jäi ikävään routaan. Kaaduin kaksi vuotta sitten mustalla jäällä ja selän kuntouttamiseen meni vuosi, ei kiitos samaa enää.

Mutta josko tänään vaikka hyötyliikkuisi imurin ja mopin kanssa.