Heippa!

En sitten tiedä olenko ainut näin outo, mutta miusta ei ole missään säässä niin kiva ja piristävä käydä lenkillä kuin pienessä tihkusateessa!! Tänään yllätin itseni ja tein melkein puolentoista tunnin lenkin (vrt. viimeaikaiset nopeasti kellon kanssa 15-20 minuutin lenkki ja kotio). Löysin nimittäin ihan uuden pururadan. Tai siis varmaan se on siellä ollut jo ennenkin, mutta en ole ikinä jaksanut kavuta sitä helkutin mäkeä ylös katsoakseni mitä siellä huipulla on. No, tänään kapusin ja löysin 3-4 kilometrin lenkin. miksi ihmeessä muuten pururadat on aina rakennettu jonkun suuren mäen päälle? Tällainen huonompikuntoinen "kuolee" jo ennen kuin pääsee mäen päälle.

Lenkkeilyn takia toivoisin, että lunta ei tänä vuonna tulisi ihan kamalasti tai ainakaan vielä, juuri kun tuon pururadan löysin. Autoillessa taasen toivoisi että sitä lunta olisi, kun on aamuisin ja iltaisin niin kamalan pimeää.

Niin ja tänään pitkästä aikaa otin melko lailla juoksuaskelia. Ihanalta sekin tuntui, kun jaksoi juosta pitempään kuin aikoihin. Miltä mahtaa sitten tuntua kun on ne parisenkymmentä kiloa kateissa, sitten varmaan lentää :D Mutta muistutukseksi, tänään en jaksanut juosta kuin pätkiä, noin 50 metriä kerrallaan. Haaveissa juosta joskus ihan kokonainen lenkki...

Jahas, josko sitä sitten vaikka lähtisi katsomaan mitä ruoka sanoo uunista. Helppoa ja hyvää ruokaa tulossa: kanasuikaleita, wokkivihanneksia, perunasipulisekoitusta ja raejuustoa + mausteet. Uuniin ja a vot. Hyvää ilman kermoja tms.

Viikonjatkoa!