Taas viikko vierähtänyt, ihan onnistuneissa merkeissä. Tänään tuli koko päivä vietettyä ulkoillessa, ensi yönä mahtaa nukuttaa. Paino taas vähän jumittelee, mut liittynee tuohon naisen hormonitoimintaan. Ootellaan mihkä paino putuaa ko nesteet lakkaa kertymästä ja valuu ulos ;D

Viikonloppu meni taas hiukan herkutellessa, mutta niin olen itselleni luvannutkin, että viikot kun elää suht kurinalaisesti niin saa viikonloppuna vähän herkutellakin. Noh, tällä viikolla tuli kahdet laskiaispullat nautittua, mut tuskin kaatanee maailmaa. Tärkeintä on kokonaiskuva, ja se on vallan hyvän näköinen. Vaikka näin viikonloppuisin herkuttelee, niin sen verran on tämän "remontin" aikana oppinut, että enää ei jaksa tai pysty syömään niitä 5000:tta kaloria päivässä (juhlat on toki asia erikseen, niissä on aina helppo sortua...), vaan ne ylitykset mitä viikonloppuisin tulee on max. jotain parinsadan kalorin luokkaa.

Liikunta on tälläkin viikolla ollut lähinnä wiin kanssa pelailua ja arkikävelyä. Eilen laitoin isännän viemään kaupalta kassit kotio ja kiersin puolen tunnin lenkin kävellen kotiin. Päälle tunnin pelailu wiillä (tarkoitus oli vaan vähän aikaa pelata, mutta aikaa kuluu kun siivillä kun on hauskaa...).

Sitten illalla saunaan. Eilen saunottiin oikein pitkän kaavan mukaan ja ai kun teki ihan uudelleensyntyneen olon. Tunsi oikein kun kaikki kuona-aineet lähti liikkeelle. Lappasin saunahunajaa naamaan, tuli pehmee ko vauvan pepusta, naamasta siis.

Aika pienistä paloista ne arjen onnenhetket koostuu.

Hauskaa alkavaa viikkoa!