Heips! Ei, en ole vielä luopunut tavoitteistani laihtua, nyt on vaan ollut kaikenlaista, hiihtolomaa ja yleisväsymystä. Olen kuntoillut jaksamiseni mukaan, milloin wiillä, milloin ulkoillen sauvojen kanssa. Ja kerran jopa potkukelkkalenkin tehnyt!

Syömiset on taas vähän sitä sun tätä, ja sen takia painokin junnaa. Tänään vietin vapaapäivää ja käytiin anopilla kahvittelemassa ja taas oli pullaa sun muuta tarjolla. Tän yksilön pahimmat kompastuskivet on juuri nää kahvitarjoilut. Mut en suostu laihdutuksenkaan aikana eristäytymään kotiin, eihän se palvelisi sitä tarkoitusta mitä tällä remontillani haen.

Kevätaurinko alkaa mukavasti lämmittää ja tuo ihanasti energiaa :) Onneksi kohta on kesä, pääsee lenkkeilemään ilman vaatteiden toppaamista päälle ja uimaan sekä pyöräilemään.

Mut ei tässä sen kummempia, pyörähdin vaan ilmoittamassa että täällä keikutaan. Projekti vähän jumittaa mutta usko siihen, että lopussa kiitos seisoo, on kova! Otetaan esimierkiksi vaikka tämän vuoden suurin pudottaja, hieno suoritus Kaisulta!