Tai oikeammin kai kevät on jo täällä ja kesä tekee tuloaan! Tänään kävin ekaa kertaa lenkillä pitkään aikaan. Viime sunnuntaina iski taas kaikkien aikojen flunssa, tiistain makasin vaan sohvalla niistämässä ja katsomassa töllöä. Kuumaa mehua tuli lipitettyä ja ruoka ei maistunut oikein miltään, aika hyvä laihis ;P

Tosin sen minkä flunssan takia jätin syömättä, tuli varmaan eilen risteilyllä juotua :P Käytiin Tallinnassa päivämatkalla. Ruoka oli sentään varmaan terveellistä, käytiin vanhassa kaupunkissa Olde Hansassa syömässä. Valitsin jonkunlaisen häränlihakastikkeen ja lisukkeena oli tattaria ja papuja. Hyvää oli!

Pitäisi varmaan omassakin ruokavaliossa käyttää enemmän muitakin lisukkeita kuin perunaa ja riisiä. Tässä yhtenä päivänä katselin kun telkussa joku nainen teki munakoisopihvejä, näyttivät vallan hyviltä. Jotenkin sitä vaan on helppo jumahtaa tekemään samoja ruokia aina.

Mutta takaisin aiheeseen, tänään oli siis vallan kiva keväinen ilma. En uskaltanut kovin pitkää enkä rasittavaa lenkkiä yskäisenä tehdä, mutta joskus on kiva vaan tassutella hissukseen. Koiraa vaan kaipaa edelleen lenkkikaveriksi, mutta katsotaan joko jo tänä kesänä moinen kaveri meille muuttaisi...?

Aamulla kokeilin meidän tuoreinta pelikonsoliin liittyvää "palikkaa", tanssimattoa. En tiedä miten paikkansapitävä sen kalorilaskuri on, mutta puolessa tunnissa tuli tanssittua itsensä hikeen ja kulutettua noin 150 kcal. Ja hauskaa oli! Minusta on aina hauska kokeilla kaikenlaista uutta, lienee joku jumppakortti kuntosalille voisi olla tulevaisuudessa kova juttu, voisi käydä kokeilemassa erilaisia jumppia. Haaveissa siintää myös juoksuharrastuksen uudelleenherättely, kunhan painoa on pudonnut vielä ainakin se 10-15 kiloa. Sitä ennen nilkat ja polvet on liian kovilla.

Kaivoin tänään jo kevätvaatteitakin esille, samalla piti totta kai sovittaa ns. mittatikkufarkkuja, jotka olen ostanut joskus hoikimmillani. Vielä on niihin matkaa, toinen jalka mahtuu :D Housujen suhteen muutenkin ongelmana on lähinnä tuo pallomaha. Valitettavasti paikallisesti ei voi laihtua... Kumpa saisi jostain lisää itsekuria ja/tai kärsivällisyyttä :D

Ainiin, tämä pääsiäinen on suklaan suhteen mennyt aika hyvin. Saldona tänään vain (!) yksi syöty pääsiäsmuna. Jei!

Kuitenkin olen ihan onnellinen, kohta alkaa taas arki, arkena on helpompi pitää syömiset kurissa :) Vielä on opettelemista näissä pyhissä, aina kun tuppaa selittelemään itsellensä että voinhan mie nyt syödä herkkuja kun on joulu/pääsiäinen/vappu/viikonloppu/juhannus jne.

Jesh. Semmoisia ajatuksia tänään. Näillä eväin eteenpäin...