Vaan ei tassut kastu kun kävin jo aiemmin päivällä lenkillä. Kevätlukukausi alkaa olla taas paketissa ja sen huomaa liikunnan lisääntymisenä. Vielä olisi muutama etätehtävä tekemätää, mutta onneksi niiden tekemisen voi vähän ajoittaa miten haluaa. Tänään heräsin aamulla kello kahdeksan pirteänä kuin tikanpoika. Reippaat aamuvenyttelyt ja aamupalan kimppuun. Miusta on nykyisin tullut oikein aamupalafani. Iltaisin koetan syödä kohtuullisen kevyesti, ja sittenhän aamulla onkin jo terve nälkä.

Tänäänkin sain itseni raahattua iltapäivästä lenkille. Piti taas kerran kokeilla kehoansa, nuo keväiset metsäpolut niin houkuttaa juoksemaan. Ja pitihän se arvata, selkähän siitä kipeytyi. No, liike on lääke. Sauväkävellen ja selkäjumpalla se siitä. Pitänee malttaa mielensä vielä tuon juoksun suhteen.

Huomenna ajattelin olla hurja ja leipoa pizzaa. Se ei ole mikään laihduttaja herkku, mutta hieman tuunaamalla ja malttamalla ottaa tarpeeksi pienen palan, sekin on sallittua ruokaa. Nyt on taas niin hurja tsemppi päällä, että pois alta risut ja männynkävyt!

Niin ja painopäivityksiä. Paino oli tänä aamuna 101,5 kg. Hurraa! Sadan kilon raja ei taida vielä mennä toukokuun alussa ainakaan rikki, mutta pääasia on, että paino menee taas alaspäin. Ehkäpä syynä on tämä ryhtiliikkeeni. Liikuntaa ja ravinnon tarkkailua.

Oikein mahtavaa viikonloppua!!