ja kuriinpalautus samalla.  Viikonloppu meni sukuloidessa , ja ainakin meidän suvussa ja tuttavapiirissä pöydät notkuvat aina kaikenlaista kohdatessa. Eilen oli ihan megaluokan paha olo viikonlopun tankkauksesta. Tänään sit on paranneltu oloa ja mieltä kevyemmällä pöperöllä. Sushia ja salaattia, nam nam.

Viikonloppuna oli taas aika ajatella kaikenlaisia, ja se sama tuttu "jotain pitäis tehrä"-tunne taas tunki ajatuksiin. Aloitin taas sairasloman jälkeen työt, mutta ensi viikosta alkaen teen lyhennettyä päivää. Saan siis itselleni kolme tuntia lisää aikaa. Nyt on niin loistava tilaisuus parantaa elämäntapoja, kun kerran omaa aikaa oikein tarjottimella tarjotaan. Muutamia tavoitteita olen itselleni asettanut: 1) Kahtena-kolmena aamuna viikossa koetan saada itseni aamulla tunnin aikaisemmin hereille, jotta voin tehdä aamujumpat ennen töihin lähtöä. 2) Koetan vastaavasti kahtena-kolmena iltana viikossa käydä tuntia aikaisemmin nukkumaan, väittävät että sekin laihduttaa. ja 3) Lisään liikuntaa, kun nyt kerran saan omaa aikaa itselleni.

Tällä hetkellä paino on taas hiipinyt 103 kg pintaan, joten jotain täytyis tehä. Tykkään liikaa siitä tunteesta, kun vaatteet ei purista, joten on parempi olla laskematta itseä takaisin alkumittoihin. Väittävät, että liikkumattakin voi laihtua, mutta tää tyty ei. En vaan osaa syödä niin vähää. Liikunnan avulla voin syödä himpun verran enemmän ja samalla laihtua.

Tästä taas lähdetään, palaan taas raportoimaan. Viime viikolla otin projektikseni vähentää hiilihydtraatteja, ja yllättävän hyvin olen onnistunut. Toki nyt kyläillessä tuli pupellettua leipää, mutta kotona en ole leipää/riisiä/perunaa/pastaa/leivonnaisia syönyt. Puoli voittoa sekin!