Jipii! Syömisten tarkempi seuraaminen ja liikunnan aloittaminen uudelleen ovat näköjään saaneet jo pitkään jumittaneen painon putoilemaan vauhdilla :) Tänä aamuna vaaka näytti 100,7 kg :) Vähänkö tuntuu hienolta nyt!

Tänään söin pitkästa aikaa aamupalaksi leipää, olen yrittänyt nyt pari viikkoa vähentää hiilihydraattien syöntiä ja lisännyt proteiinia ruokavalioon. Lieneekö tällainen ruokavalio sopinee miun keholle, olo on ainakin hurjan energinen. Eikä se miun ennen niin rakastama ruisleipä edes maistunut niiiin hyvältä. Hassua. Ruoansulatuksen takia vaan on joskus annettava kunnon kuitubuusti, ja mikä olisi siihen parempaa kuin ruisleipä.

Eilen simahdin päivällisen jälkeen sohvalle lukemaan kirjaa "Sietämätön leveys" , joka on samalla fiktiivinen kertomus yhden miehen laihdutuksesta, ja toisaalta se kertoo faktaa laihduttamisesta. Ainakin ajatuksia herättävä kirja, suosittelen! Itse ahmin kirjan yhdessä päivässä. Puolet luin ruokalevolla ja puolet illalla lenkin jälkeen.

Nyt kun sain antibioottkuurin loppuun, olen aloitellut taas liikkumista uudelleen. Tiistaina kävin sauvakävelyllä ja eilen sitten tein reilun tunnin kävelylenkin ilman sauvoja. Olen asunut nykyisellä asuinpaikkakunnallani kohta vuoden ja silti löysin eilen lenkillä ihan uudennäköisiä asuinalueita. Minusta on kiva kävellä ja katsella taloja.

Olin hyvään aikaan liikkeellä ja törmäsin suurimpaan osaan paikkakunnan koiranulkoiluttajia. Lähempää tuttavuutta en tehnyt kuin yhden terrierin kanssa joka kirjaimellisesti asettui poikkiteloin lenkkipolulleni ja suostui liikkumaan omistajansa mukaan vasta kun rapsutin koirulia. Toivottavasti saataisiin meillekin syksellä se oma muffe. Ekaan vuoteen siitä nyt ei ole kovin pitkille lenkeille miun kanssa mutta sen jälkeen miulla onkin sitten personal trainer :P

Mutta nyt pitää alkaa kokata lounasta, illaksi pitää mennä töihin. Näin iloisena jaksaa tsempata puoleen yöhön kestävän työvuoronkin läpi :)

Hyvää viikonloppua!