Heipä taas!

Sairasloma senkun jatkuu, eilen sain antibiootteja. Josko sitten niillä saisi elämän taas mallillensa. Paino senkun jojoilee ylös alas saman 100-300 g välillä, mutta joka tapauksessa noin 8 kiloa on lähtenyt, tällä kertaa toivottavasti for good.

Yritän tässä kipeänäkin ollessa tsempata itseäni lueskelemalla laihdutusblogeja ja kaikenlaista hyödyllistä. Mutta kai jokaisessa laihdutuksessa tulee sellainen hetkellinen väsymys, ja miulla se on nyt. Tuntuu välillä olo ihan voimattomalta, joka puolelta tunkee esteitä laihdutukselle. Kyläillessä on aina tarjolla pullaa ja piirakkaa ja näin kesällä jäätelöä. Tällaiselle sokerihiirelle ihan mahdottomia houkutuksia....

Karppaustakin olen harkinnut yhtenä keinona pudottaa painoa, mutta jotenkin tuntuu vaikealta, että lopettaisi kokonaan leivän ja perunan yms. syönnin. Toisaalta uskon, että se olisi minun kohdallani tehokasta, kaikki karppauksessa vältettävät ovat niitä minun pahimpia kompastuskiviäni. Mutta hoidetaan nyt eka itseni kuntoon ja sitten katsotaan millaisia tuunauksia sitä tekisi ruokavalioon. Toisaalta tiedän kokemuksesta, että tavallisellakin ruokavaliolla voi laihtua, vain tarkkailemalla mitä syö, mutta miksi se tarkkailu on niin helppo unohtaa kun pääsee herkkujen ääreen?

Kun vaan tervehtyisi ja pääsisi taas kuntoilunkin makuun. Tällä hetkellä se ratkaiseva tekijä voi olla tuo liikunnan puute.

Aurinkoista loppuviikkoa!