Taas on tullut hieman taukoa pidettyä blogeilusta. Nämä helteet puristaa kyllä mehut ihan kokonaan pois. Lenkkeily on vaihtunut pyöräilyksi ja uinniksi. Kuluneen viikon aikana olen kerinnyt jo mitä erilaisimmissa vesielementeissä uida: joessa, metsälammessa ja meressä. Aito järvi vaan puuttuu.. Vaan tekee se tuo vesiurheilu hyvää näin kuumalla!

Painon kanssa on taas vähän ylämäki menossa. Kaikenlaista kesäjuhlaa ja pippaloa pukkaa. Kurinalaisella elolla sain vaa´an jo näyttämään 99,9 (JEE) mutta nyt ollaan taas sadan toisella puolella. Turvotusta toki varmaan suurin osa, mutta hatuttaa se silti. Tyhmästä päästä kärsii ja niin edelleen..

Viikonlopuksi tulee vieraita ja mie olen taas lääkekuurilla, mutta ensi viikolla sitten kyttään syömisiäni oikein olan takaa.

Meidän uusin perheenjäsenkin syntyi eilen yöllä, nyt on aika hyvät chänssit, jotta meille tulee koira syksyllä!!!

Siinä pikapäivitykset, hengissä olen ja still going strong... Tulehduskierteestä huolimatta, täyttä höyryä eteenpäin. Ainoastaan liikunnassa pitää ottaa pehmeämmät lajit, mutta venyttely tehnee hyvää. Täytyy tunnustaa että venyttely meinaa aina jäädä vähän turhan vähille. Mutta keho on viisas, kertoo milloin mennään liian kovaa.

Aurinkoisia kesäpäiviä!!