Nyt voin sanoa ihan toden teolla hurahtaneeni. En ole ikinä tykännyt ryhmäliikunnasta, kai se on joku koululiikunnan aiheuttama trauma, mutta tänä syksynä otin itseäni niskasta kiinni ja liityin paikalliseen jumppaseuraan. Nyt olen kahtena viikkona käynyt jumppaamassa, tällä viikolla maanantaina ja tiistain peräkkäin. Loppuviikko mennee kipeitä lihaksia parannellessa, mutta olo on muuten aivan mahtava.

Kummallisen euforian sitä voi ryhmäliikunnastakin saada, kun asenne on vihdoin kunnossa. On kiva antaa jonkun muun päättää mitä tehdään ja tehdä vaan itse perässä. Itsenäinen puurtaminen tuskin loppuu vieläkään, koira pitää aina vaan enenemässä määrin huolta päivittäisistä lenkeistä, mutta muuten ainakin nyt tuntuu, että ryhmäliikunta on juuri nyt se juttu joka auttaa tsemppaamaan :)

Eli kun tällainen ryhmäliikunnan vannoutunut vihaaja voi kääntää takkinsa niin täytyy sanoa, että voin suositella ryhmäliikuntaa kaikille. Ainakin se tuo vaihtelua siihen yksinäiseen puurtamiseen. Jumppaseuran riveissä liikunta on ainakin rentoa ja huumori pysyy mukana. Suosittelen!