Painoa nimittäin ja aika rutkasti. Ihan yksi kaksi yllättäen pitkän jumituksen jälkeen painoa putoilee. Kolmisen kiloa pudonnut hups vaan. Tänä aamuna vaaka näytti jo 97,5 kg! Tätä vauhtia rikon kaikki asettamani tavoitteet. Kunnes uusi jumitus iskee :D Miun paino näköjään putoaa 2-3 kiloa kerralla, ja sitten taas jumitellaan.

Oi miten haaveilenkaan siitä, kun pääsen tämän painonpudotusprojektin jälkeen vaatekaupoille.. Onneksi varastossa on myös odottamassa iso liuta vaatteita, jotka eivät ole mahtuneet aikoihin päälle. Yksi M-kokoinen huppari mahtuu jo aika hyvin päälle, tosin on aika iso M. Muuten olen vaatteissa vielä kokoa 46. Samoin yhdet farkut mahtuvat jalkaan nyt, niitä en ole käyttänyt kohta kolmeen vuoteen ennen viime aikoja. Istuvat hyvin!

Ruokavaliossa en ole tehnyt mitään suuria muutoksia, eilen syötiin jopa pitsaa, mut ehkä tuo koiran myötä lisääntynyt liikkuminen on avain onneen.  Huomenna taas jumppaan ja tiistaina kuntosali + vesijumppa. Ihanaa! Mut nyt lähden laittamaan ruokaa, possunlihakastiketta kermalla (on sentäs 10% kermaa) ja muussia. Nam.

Suloista sunnuntaita ja energiaa uuteen viikkoon!