Taas on kulunut aikaa viimeisestä kirjoituksesta. Joulu ja uusivuosi ovat menneet ja uusi vuosi on hyvää vauhtia etenemässä. Kiloja ei ole nyt juurikaan putoillut, ennen joulua putosi sen verta reippaammin, että nyt mennään taas junnaten. Paino junnailee tuossa 96 kilon tuntumassa. Vaatteet sen sijaan mahtuvat aina vaan paremmin ja vaatekaapeista tekee löytyöjä aina toisinaan. Eli kuntoilun avulla ainakin senttejä lähtee jos ei kiloja.

Nyt olen taas pakollisella flunssatauolla, inhottavaa. Toisaalta ihanaa vaan möllöttää kotona ja katsoa tv:n päiväohjelmia. Ei ole hääviä tuo tarjonta.. Koiran kanssa olen käynyt pikapissitykset, aina vähän nenää näyttänyt ulkona. Mut josko tää flunssan selkä nyt olisi taittumassa kun alkaa jo jaksaa vähän kotitöistäkin kiinnostua.

Tuntuu hassulta, että seuraavaan isoon välitavoitteeseen on "vain" 11 kiloa matkaa. Olen itselleni asettanut 85 kg sellaiseksi rajapyykiksi, että voi vähän katsella suuntaa miten paljon vielä uskaltaa laihduttaa, ettei mene ihan ruipeloksi. Haluan olla jonain päivänä (ehkä jo ensi vuonna tähän aikaan) hoikka ja hyväkuntoinen, mikään miss anoreksia ei ole tavoitteena.