Taaspa on aikaa kulunut jonkin verran sitten viime kirjoituksen. Painon kanssa keikutaan suurin piirtein samoissa (myönnetään, on tullut laiskoteltua ja mässäiltyä...). Tänä aamuna vaaka näytti 92,4 kg. Ei paha ajatellen etten ole viime aikoina juurikaan ajatellut mitä suuhuni pistän.

Mutta kunhan tämä kevään pahin juhlakausi saadaan lusituksi, laitetaan projektiin taas vauhtia. Kalorit ja ruoan laatu tarkempaan syyniin. Olen myös kuulemma saamassa sykemittarin synttärilahjaksi, se voi olla aika kiva tsemppari myös. Uuden ulkoilupuvun kävin kanssa ostamassa, säät hellii ulkoilijaa. Ainut mikä tuntuu puuttuvan on motivaatio. Olen tällä hetkellä työttömänä, joten tuntuu vähän takki tyhjältä. Valmistun koulusta tämän kuun lopussa mutta ompa hienoa valmistua työttömäksi.

Onneksi päiviä kuitenkin piristävät nuo kaksi karvaturpaa - mies ja koira :) Ilman niitä olisin varmaan hukassa. Koira liikuttaa ja mies tsemppaa.

Onneksi näin keväällä saa liikuntaa kuin huomaamatta. Äskenkin puuhailin takapihalla puolisentoista tuntia. Koirankin kanssa on kivempi liikkua kun ei tarvitse topata vaatteita kun Siperiaa varten.

Eli ei tässä nyt niin huonosti mene joskin ainahan voisi paremminkin mennä. Sisulla eteenpäin!

Hyvää pääsiäistä!