mut periksi ei anneta. Mukseloinen muksii vatsassa niin vimmatusti, mikä lie jalkapallofanaatikko miulla masussa asustelee. Tänään oli taas neuvola, mitattiin kohdun korkeutta ja äipän painoa ynnä muuta. Keskikäyrillä mennään, keskiarvotaapero. Tässä vaiheessa painoarvio, et ois syntyessään kolmi ja puolikiloinen noin. Mut saa nähä miten tässä itse alkaa massa tulla. Viikkoja ois koossa 21+5, ja painoa äitiotukselle kertynyt +1 kilo. Ei huonommin. Nyt vähän jänskättää, alkaako sitä painoa tulla kun viikot vierii. Toki jonkun verrat mut kuinka paljon, jääpi nähtäväksi.

Tähän asti olen venyttänyt tukisukkien ostamista, nyt on alkanut nilkkoja turvottaa ja jalkoja särkeä niin vimmatusti et tänään kävin paikallisessa s-marketissa hakemassa jonninlaiset tukisukat. Heti tuntuu et jalat on kepeemmät. Jos tarvis ni sit myöhemmin hommaan vähän tuhdimpaa tekoa olevat tukisukkikset. Selkä/mahatukivyö on varmaan myös myöhemmin hankintalistalla.

Onneksi muuten nuo satsaukset vauvaan on aika vähäisiä, kun saadaan sukulaisilta paljon käytettynä. Vakuutuksen kävin varaamassa, turvaa vauvalle <3

Nyt ois kai lähettävä taas touhuilemaan, kun mukselokin lakkasi hetkeksi muksimasta :)