Niin ulkona kuin mielessäkin. Ei sinänsä, kaikki on ok, paino ei ole noussut ja tällä viikolla olevat menkat pitää painon aika vaihtelevana. Ei vaan tällä viikolla huvita mikään. Liikunta on pakkopullaa, ulkoilu on ihan kivaa mutta polvi vihoitteli kävelyä vastaan joten lenkkikin jäi vähän lyhyeksi. Onneksi karkinhimo on talttunut, normaalisti tällaisessa "mieli harmaana" - tilassa tulisi pupellettua kaikkea hyvää. Nyt on syömiset ihan mallikelpoista kamaa :)

No, huomenna on pikkujoulut, josko saisi aamupäivästä käytyä pitkähkön lenkin ja vähän vaikka punttijumppailtua niin ei tarvitisi niin hurjasti laskeskella syömisiä (niin kuin mie nyt muutenkaan niin tekisin - tämän laihdutuksen on tarkoitus olla rentoa, juhlissakin saa maistella, mutta kaikkea kohtuudella. Ja jos yli menee niin sitten seuraavana päivänä korjausliike..).

Mutta se on ihan kivaa että jopa nuo ekat -5 kg näkyy. Massu ja reidet tuntuu vähän pienentyneen, ja peppu, vaikkei siinä mitään extraa ole. Ja heltta leuan alta. Positiivista palautettakin on tullut kiertotietä miun korviin, jotta laihtuminen näkyy (vaikken kelleen muulle kuin avomiehelle ole kertonut laihduttavani!) Toivotaan että painon laskusuhdanne jatkuu, jännityksellä oottelen miltä kroppa näyttää -10 kg saavutettuani. Olo on noin yleisesti mahtava, selkäkivut aika lailla kaikonneet, josko seuraavana häviäisi nuo polvikivut. Eli laihduttamiseen on miulla paitsi ulkonäöllisiä, että ihan terveydellisiä syitä..

Harmaan viikon valoisampaa jatketta! Hassua kun blogiin ajatusten kirjaaminen voi piristää mieltä :)