Sellaista täällä on viime ajat eletty. Poika nukkuu öitä melko hyvin, mikä on tietenkin ihan kiva, mut päivisin sitten tuppaa olemaan sellainen syliapina ettei ole tottakaan. Onhan se ihanaa olla tarvittu ja haluttu, mutta kun arki ei meinaa pyöriä kun yksikätisenä yrittää täyttää tiskikonetta. Mutta onneksi pieni kitinä omassa petissään ei ole ketään tappanut. Lattialle ei mneillä viitsi laittaa köllimään kun on niin kylmät lattiat ja pojalla vähän köhää. Ja sitten on tuo yli-innokas koira siellä lattiatasossa. Noh, kevään tullen mönkiäinen voi mönkiä enempi. Onneksi nyt nukkuu kuitenkin vielä suuren osan päivää... Ei pidä ymmärtää väärin. Ihana, että saatiin lapsi, mutta onhan tässä opettelua kun huomaa päivän kuluneen vaihda vaippa-syötä-nukuta-vaihda vaippa-syötä- nukuta- jne-rumbassa. Ok, onhan niitä omiakin hetkiä, mut kun on niin pölkky ettei osaa hyödyntää niitä muuta kuin kotitöiden tekoon. Onneksi viikonloppuna voi vähän löysäillä (ja poika nukahti!), ja päivittää vaikka blogia hyvillä mielin.

Koirakin joutui saikulle, selkä kipiänä. Vaikka ei se tuon pöljän koiran menoa haittaa, paitsi sit kun haittaa. Eli menis entiseen malliin mut sit voi yllättäen mennä jalat alta kivusta. Nyt on sit vaan käyty pihalla pissillä ja tarpeilla nopeasti ja sit kotiin nukkumaan. Toivottavasti toipuisi ennalleen näillä keinoin, on reppana ihan sekaisin kipulääkkeestä. Sen verran pöllyssä että haukkuu mikron pling-äänellekin..

Paino on taas miulla hieman laskusuunnassa, 83.9 kg näytti vaaka tänä aamuna vaikka eilen herkuteltiin kebabilla ja limulla. Kahdeksankymmentä kiloa häämöttää! Siihen on ihan hyvä jäädä niin kauan kuin imettää, ja kesällä voi jo aloitella määrätietoisempaa treenaamista. Nyt pitää vielä vähän varoa sektiohaavaa, tai -arpea lähinnä, Vähän näyttää, että liikunnat jää hetkeksi tauolle melko tavalla kun tuo lenkkikaveri on saikulla ja itsellä on yskä. Ei tee mieli alkaa leikkiä, kunnon flunssa tästä vauva-arjeksi kutsutusta kaaoksesta enää puuttuisikin :D

Eilen jaksoin pitkästä aikaa katsoa leffan loppuun asti , jipii! Yleensä iltaisin on niin väsynyt, että nukahtaa viimeistään niin että missaa leffan loppuratkaisun. Eilen näin leffan lopunkin ja silti oltiin jo puoliltaöin nukkumassa. Poikakin nukkui kuuden tunnin unet, mutta kyllä sitten aamulla olikin nälkä. Herranen aika sitä kitinää kun tissiä ei tule tarpeeksi nopeasti :)))

Tänään ei varmaan tehdä muuta kun käydään appiukolla syömässä ja saunomassa, ollaan vaan ja hengaillaan :) Leppoisaa lauantaita!