Taas olis neuvolassa käyty. Vauva menee hyvin kasvukäyrällä, mutta äippä oli nyt kerännyt painoa vähän liikaakin. Vaikka ei neuvolan täiti siitä mitään kommentoinut, kun näki et olen itsekin pahoillani. Kaiken kaikkiaan painoa oli neuvolan vaa´an mukaan tullut vajaat 8 kiloa lisää sitten raskauden alkamisen.

Toivotaan, että loppuraskaudesta painonnousu pysyisi maltillisena. Tosin neukkulan tätikin epäili että noin suuri painonnousu (yli kilo viikossa) sitten viime neuvolan on nestettä enimmäkseen. Verenpaineet oli kanssa vähän kohollansa. Mutta heti sen näemmä huomaa kun liikkuminen vähenee ja pystyy syömään enemmän kun närästys ja pahoinvointi ovat taas hetkellisesti hallinnassa. Tänäänkin on niin liukasta ettei uskalla edes ajatella lähtevänsä lenkille koiran kanssa.

Pitänee koettaa ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa taas väännellä itseä joogaamaan vaikka wiin kanssa. Eihän tästä muuten tule mitään! Jokseenkin tavoitteissaan on pysyttävä, ja tavoitteena oli, ettei hirveästi yli sadan kilon mentäisi. Laihduttaahan ei saa, mutta liikkumista suositellaan. Kunhan tää ikuisuuden kestävä flunssa asettuisi. Tuntuu että nää nykyiset flunssat vaan kiusaa koko talven..

Semmottisia tänään :)