On tää vaan joskus niin rasittavaa tää laihdutus. Nyt kun olen vieä jokseenkin toipilas enkä oikein kuuman ilman takia jaksa tehdä pitkiä lenkkejä enkä treenata kovin pitkään, niin tuntuu ihan mahdottomalta pitää painoa kurissa syömisen avulla. Toisekseen olen taas kerran ihan mahdottoman kyllästynyt siihen että kaikki housut puristaa mahasta. Muuten olen siis jopa tyytyväinen itseeni, mutta kun ne kaikki kilot tuppaa kertymään mahaan. Verkkarit on ainoat mukavat housut :(

Vali vali ja vali. Kaiken lisäksi nyt kun olen vähentänyt syömistä, niin kärsin ummetuksesta ja mystisistä vatsakivuista syömisen jälkeen. En nyt jaksaisi uskoa että muutamassa päivässä elimistö tottuisi noin hyvin vähään syömiseen, mutta kai kaikki on mahdollista. On nimittäin niin samanlaisia oireita kuin aiemman laihduttamisen aikana kun karsin kaikki rasvat pois ja söin miniannoksia. Sitten kun menin ulos syömään, niin tulin kipeäksi syömisestä. Pitää kai edelleen yrittää pyrkiä pieniin annoksiin useita kertoja päivässä. Niin helppoa mutta kuitenkin niin vaikeaa.. Huoks.

Yllättävän helppoa sen sijaan on ollut pysyä erossa herkuista, kun on sen päättänyt. Tänään söin piirakkaa anoppilassa, mutta piirakanpalakaan ei saa kaataa maailmaa. Muuten mennään jo syömishäiriön puolelle. Ei loppuelämää voi kuitenkaan piirakoita vältellä.

Sellasta. Ahistellaan etiäpäin, kai tää joskus helpottaa :)