Puuh. Aina sitä törmää tähän samaan ongelmaan, mikä on varmaan yhteistä kaikille ylipainoisille. Kun pulla ja karkki on vaan niin hyvää! Hyvä sinänsä, että paino on tällä pullan ja karkin mässytyksellä pysynyt suurin piirtein samoissa, mutta paha vaan kun laihdutettavaa olisi toinen mokoma! Puolivälin motivaatiopula....

Mutta nyt olen päättänyt pistää itseni kovilla keinoilla kuriin. Ainakin hetkellisesti, jotta tuo paino liikkuisi taas alaspäin.Liikuntaa kun ei voi yhtään enää lisätä, nivelet joutuu muuten liian koville. Nykyisellään käyn joko 30 min + 30 min koiran kanssa tai sitten tunnin kerrallaan melko kovalla sykkeellä.

Mutta, ratkaisu tulee siis tässä: Julistan itseni pullapannaan! Kun en kerran osaa tyytyä vain yhteen pullaan niin sitten ei oteta sitä yhtäkään. Olen huomannut, että jos ajattelen, että otan vain yhden, havahdun kahvihetken jälkeen ottaneeni 2-3 palaa kakkua tai pullaa. Muuten kun syön kuitenkin ihan järkevästi, niin nuo kahvitteluhetket ja iltasyöpöttely tuhoaa muuten hyvän ruokavalion edut. Pöh.

Iltasyöpöttely on toinen kumma ilmiö. Vaikka olisi päivän aikana syönyt kuinka hyvin niin kas kummaa, illalla kun rojahtaa sohvalle alkaa tekemään mieli jätskiä ja karkkia.

Elikkä, nyt tsemppi päälle. Järki käteen kahvipöydässä ja näpit irti herkuista iltaisin. Kai se painokin alkaa joskus taas putoilla. Vaikka täytyy sanoa, että tällainen välitilassa olo on varmaan henkisesti ihan hyvä juttu: oppii kuka olen tässä koossa ja minkä kokoinen olen nyt, mutta jos aikoo jotain saavuttaa niin ei sitä ikuisuuksia voi elää kuin elopellossa.

Niin ja lihaskuntoa voisi tietty tuon aerobisen lisäksi harjoittaa. Vähän ovat päässeet niin wii-lauta kuin käsipainot pölyttymään nurkassa...

Jos uusi elämä yleensä alkaa maanantaina, niin tällä tytöllä se alkaa perjantaina 13. päivä.

Aurinkoista viikonloppua!