Tosin jo nelisen viikkoa sitten, loppiaisena. Sitten viimeisen blogikirjoituksen tässä on ollut kaikenlaista hösellystä. Naimisiin tuli mentyä ja häät onnistuivat yli odotusten. Mutta häiden jälkeen sitten alkoikin alamäki. Kävin jouluviikolla neuvolassa, ja siellä miulla todettiin korkeat verenpaineet ja pissa oli plussalla. Sain toisen kontrolliajan jouluaaton aatolle, ja sieltä sitten lähdettiinkin käymään äitiyspolilla. Sillä kertaa sain vain verenpainelääkkeet, ja käskyn levätä, mutta uudenvuoden vietinkin sitten sairaalassa. Uudenvuoden jälkeen olin pari päivää kotona, kunnes taas narahdin neuvolassa. Tällä kertaa sitten oireet olikin jo ihan jotain muuta: löytyi niin näköhäiriötä, valonarkuutta kun huimaustakin. Plus verenpaineet oli korkealla ja pissa kolmella plussalla. Pari päivää sitä katselivat ja sitten meni käynnistelyksi. Lopulta poika syntyi rv 38+0 hätäsektiolla. Himpun verran pienenä mutta pontevana. Nyt ollaan varmaan jo kolmekiloisia :) Kotiin päästiin tiistaina kun poika syntyi perjantaina. Ja täällä nyt ollaan opeteltu yhdessä elämistä perheenä. Aika hyvin on sujunut.

Yksi asia kyllä yllätti miut ihan totaalisesti. Kävin sairaalassa ennen kotiinlähtöä vielä suihkussa ja katselin itseäni varmaan ekaa kertaa synnytyksen jälkeen peilistä omissa vaatteissani. Empä olisi ikinä uskonut, että lapsen saatuaan voi olla laihtunut niin paljon, että omat vaatteet roikkuu päällä. Kotona kävin vaa´alla, ja paino oli pudonnut parisenkymmentä kiloa. Vaaka näytti raskauden viimeisellä viikolla 105 kiloa, ja nyt kotiutuessa paino oli pudonnut 84 kiloon. Hämmentävää. Mahaahan toki on ja ylimääräistä nahkaa, mutta muuten olen aika tyytyväinen tuon pikku termiitin kilojen syömiseen :D

Jos tässä kevään ja kesän aikana pääsisi vähän liikkeelle ja saisi vielä jokusen kilon ja useampia senttejä pois, niin tää tyty ois aika onnellinen olemuksestaan. Mut maltti on nyt valttia. Leikkaushaava alkaa olla aika kunnosa, mutta lopputarkastusta odottelen yhä. Katotan mitä siellä sanotaan liikkumisesta ja jumppaamisesta. Viimeistään syksyllä taas jumpille :) Onneksi koiran kanssa voi lenkkeillä jo nyt.