... ja täällä sitä porskutellaan. Viikkoja kasassa 16+. Hirveää kiirettä tuntuu pitävän tämä töissä käynti ja kodin pyörittäminen. Joskus miettii, että koskas sitä aikaa rauhoittua on, mutta vaikka nyt. Pyykkikone pyörii ja koira nukkuu sylissä. Mies on omissa menoissaan, ja miulla on laatuaikaa yksin!

Eka ultra on takana, ja sen mukaan kaikki on varsin mallillaan. Täytyy tunnustaa että ihan lopullisesti uskoin olevani raskaana vasta kun näin sen ihanan pienen olion siellä monitorissa. Itku pääsi, olin niin onnellinen. Onneksi mies oli mukana niin sain purkaa tuntoja ultran jälkeen vähän aikaa sairaalan kahvilassa ennen töihin menoa.

Suku ja osa ystävistä on jo salaisuuten vihitty, työpaikalla en ole vielä (enkä ihan äkkiä aiokaan) sanonut halaistua sanaakaan. Osa kavereistakinon vielä pimennossa, jokin osa minusta on kai vielä epävarma, että voiko tällainen onni olla tottakaan, että kannattaako tätä nyt kaikille mainostaa...

Paino on pysynyt mystisesti edelleen samoissa lukemissa, pikkukaveri taitaa syödä minua sisältäpäin. Ihmiset jo kyselee et aionko joskus tästä niitä raskauskiloja kerätä. Saa nähdä; en ainakaan vielä. Muutosta ekaan neuvolaan aika lailla plus miinus nolla.

Se täytyy tunnustaa, että helteiden ja osittaisen pahoinvoinnin/väsymyksen takia en ole vieläkään päässyt satunnaisia koiran pissilenkkejä enempää liikunnan makuun. Josko kohta voisi raahautua uimahallille uimaan ja vesijuoksentelemaan, tulisi tehtyä edes jotain kunnon hyväksi. Ja josko se mielen tasapaino (nyt hormonit jyllää ihan kympillä) löytyisi liikunnan kautta. Liikunta vie alkuun energiaa mutta pienellä sitkeydellä antaa sitä tuplasti lisää. Miksi oi miksi se on niin vaikea sisäistää..

Samoin ruokavalio on vähän mitä on. Tänään tosin kasvikset varmaan täyttyi, kun söin lounaaksi kanasalaatin. Nyt teen uunissa uunipuuroa, miulle ja miehelle täksi illaksi, ja koiralle vähän huomenna ruoan korvikkeeksi, kun reppanalla on ollut maha sekaisin...

Nyt taidan käydä ottamassa sen puuron pois uunista ja vähän aloitella, nälkä alkaa painamaan. Yritän palata kuulumisiin taas joskus :)