Taas alkaa olla yksi melko onnistunut viikko takana. Tällä viikolla olen lähinnä harrastanut sisäliikuntaa, kun flunssanpoikasta pukkaa. Ulkona on ollut vähän ikävät kelit liikuskella, aina sataa lunta.

Alkuviikosta kävin tosin tekemässä oikein teholenkin, vaikka koko lenkki kesti vain 20 minuuttia. Ajattelin "oikaista" tutun oikopolun kautta. Kauempaa näytti että polku on avoinna, mutta kun pääsin vähän eteenpäin niin lunta oli yli polvien. Siinä sitten umpihangessa taapersin sisulla, onneksi puolessavälissä pääsin moottorikelkan jälkeä pitkin tielle ja kotio :D Mut tulipahan tehotaaperrus. Eilen läksin kanssa kauppaan hakemaan suurin piirtein saippuaa ja kurkkua, sain kuolemattoman idean ostaa 5 kg perunoita (onneksi oli reppu mukana). Henki meinasi lähteä kotiin kävellessä, onneksi matka ei ole kuin noin 3 km. Sellaisia extreme-lajeja täällä tällä viikolla... Muuten olenkin sitten jumppaillut wiin kanssa, ihana laite

Perjantaina olin töissä iltavuorossa ja kävin hakemassa kotiin tullessani meille miehen kanssa vähän kebabbia. Eilen sitten syötiin kepsun loput ja leivottiin pitsaa. Nam nam. Kiva joskus vähän herkutella, eilen meni pikkuisen punkkua ja suklaatakin, mut pitää sitä "laihiksellakin" välillä päästää vähän vapaalle.

Painon suunta on kuitenkin oikea. Hitaasti liikkuu, mut ei onneksi nousekaan! Yhtenä päivänä seisoin juna-asemalla lumituiskussa ja mietin että vuoden päästä tässä tököttäessäni en paina näin paljoa, vaan vähintään sen 10 kiloa vähemmän! Hassuja aatoksia sitä tulee hassuissa yhteyksissä.

Koirulista haaveillaan, pentu olisi tilauksessa mut saa nähdä lykästääkö meitä ensi syksynä. Koti tuntuu vähän tyhjältä ilman koiran tassujen rapinaa (ei minulla koskaan koiraa ole ollut, mutta pystyn kuvittelemaan sen rapinan). Ja kuka on parempi personal trainer kuin koira?! Sille ei auta sanoa et hei ulkona sataa vettä/lunta. Ulos on mentävä säällä kuin säällä :)

Lopuksi ajattelin vähän asettaa itselleni konkreettisia tavoitteita. Olen nyt saanut noin kolmessa kuukaudessa pudotettua 3,6 kiloa. Tänään sunnuntaina 7.2. painan siis 104,4 kg.

Asetteentavoittelu:

7.2. Paino: 104,4 kg (-3,6 kg, BMI 33,7)

7.5. Tavoite: 100 kg (-8,0 kg)

7.8. Tavoite: 96 kg (- 12 kg)

7.11. Tavoite: 92 kg (-16 kg, ~ BMI 29)

Tammikuu 2011 tavoite 90 kg ( - 18 kg)

Huhtikuu 2011 tavoite 87 kg ( - 21 kg)

Heinäkuu 2011 tavoite 84 kg, BMI 27,1 (- 24 kg)

--- Kaikki tästä eteenpäin on vaan plussaa ---

Periaatteessa BMI:n mukaan minä en ole "normaalipainoinen"  vielä n. 84 kiloisena, maaginen "normaalipainon" raja menee 77  kg:ssa, mutta oman aiemman laihdutuskokemukseni perusteella oma olo alkaa tuntua hyvältä jo 85 kilon tienoilla.

Ja kun tässä ei mikään teinityttö ole niin, eiköhän se ole ihan tervettä tavoitella "vain" sitä hyvää oloa ja pienempää vaatekokoa. Nyt mennään vaatekoossa 46, mihinkä sitä päädytäänkään? Väitetään, että viisi kiloa vastaa vaatekokoa, eli nopea laskutoimitus 104-84 = 20/5 = 4 (46, 44, 42, 40, 38). Jaa-a. Saapi nähdä.

Mutta nyt ihan ensin, kohti toukokuun totuuden hetkeä siis! Pyöreät luvut odottavat ;)